Griekse hotdogs

Griekse hotdogs

Beschrijving

Een twist op de dagelijkse hotdogs. Lekkere worst met een Griekse twist. Heerlijk op een zomerse dag, of gewoon in de winter. Het kan altijd! De feta-yoghurt saus en de aardappeltjes maken het geheel tot een topper en zal iedereen genieten van dit recept van Familie over de kook.

Informatie

personen
niveau: verassing
10min voorbereiding
30min bereidingstijd

Stappen per gerecht

Griekse hotdogs

  1. 1   Verwarm de oven op 200 graden (180 graden hete-lucht)
  2. 2   Mix alle ingredienten door elkaar en wrijf daar de worsten mee in.
  3. 3   Vet een ovenschaal in en leg de worsten in de schaal
  4. 4   Bak de worsten in 30-35 minuten tot ze goudbruin en gaar zijn. Draai de worsten een of twee keer om tijdens het bakken. (Heb je afbak pistoletjes, dan kan je deze in de laatste 8-12 minuten ook in de oven erbij leggen)
  5. 5   Snijd de pistoletjes open, smeer de feta-yoghurt dip erin, doe een handje rucola erin en leg een worst erin.
  6. 6   Serveer met de aardappelkrieltjes op een bord en genieten maar!

Ingrediënten

Griekse hotdogs

  • Verse Worst 4 stuk
  • Pistoletjes 4 stuk
  • Rucola 1 zakje
  • Chilivlokken 1 snufje
  • Versgemalen Zwarte Peper 1 Flinke Snuf
  • Zout 1 Flinke Snuf
  • Paprikapoeder 1 Flinke Snuf
  • Gedroogde Oregano 1 Flinke Snuf