Beschrijving
Een twist op de dagelijkse hotdogs. Lekkere worst met een Griekse twist. Heerlijk op een zomerse dag, of gewoon in de winter. Het kan altijd! De feta-yoghurt saus en de aardappeltjes maken het geheel tot een topper en zal iedereen genieten van dit recept van Familie over de kook.
Gevonden via/ op
https://familieoverdekook.nl/griekse-hotdogs-met-feta-yoghurtsaus/Informatie
personen
niveau: verassing
10min voorbereiding
30min bereidingstijd
Stappen per gerecht
Griekse hotdogs
- 1 Verwarm de oven op 200 graden (180 graden hete-lucht)
- 2 Mix alle ingredienten door elkaar en wrijf daar de worsten mee in.
- 3 Vet een ovenschaal in en leg de worsten in de schaal
- 4 Bak de worsten in 30-35 minuten tot ze goudbruin en gaar zijn. Draai de worsten een of twee keer om tijdens het bakken. (Heb je afbak pistoletjes, dan kan je deze in de laatste 8-12 minuten ook in de oven erbij leggen)
- 5 Snijd de pistoletjes open, smeer de feta-yoghurt dip erin, doe een handje rucola erin en leg een worst erin.
- 6 Serveer met de aardappelkrieltjes op een bord en genieten maar!
Ingrediënten
Griekse hotdogs
- Verse Worst 4 stuk
- Pistoletjes 4 stuk
- Rucola 1 zakje
- Chilivlokken 1 snufje
- Versgemalen Zwarte Peper 1 Flinke Snuf
- Zout 1 Flinke Snuf
- Paprikapoeder 1 Flinke Snuf
- Gedroogde Oregano 1 Flinke Snuf