Beschrijving
Dit heerlijke gerecht is een simpel maar snel en heerlijk gerecht waar je punten meescoort. Je kan hem ook prima in een light-variant maken door light roomkaas en light strooikaas te nemen
Informatie
personen
niveau: Basis
15min voorbereiding
45min bereidingstijd
Stappen per gerecht
Kipfilet met roomkaasvulling
- 1 Verwarm de oven op 200 graden (180 graden hetelucht)
- 2 Snijd de kipfilets over de lengte deels door midden. Zorg ervoor dat de roomkaas in de kipfilet gevuld kan worden
- 3 Snij de spinazie en de knoflook kleine. Roer deze samen met de strooikaas door de roomkaas. Als je teveel hebt, prima! Maak dan wat gekookte aardappelen in schil erbij :-D
- 4 Smeer het mengsel in de kipfilets en leg deze op een bakplaat met bakpapier
- 5 Zet het voor 25 minuten in de oven en controleer of de kipgaar is
Ingrediënten
Kipfilet met roomkaasvulling
- Kipfilet 4 Stuks
- Roomkaas 300 gram
- Strooikaas 200 gram
- Verse Spinazie 75 gram
- Knoflook 2 Teentjes
- Peper 1 Snuf
- Zout 1 Snuf
- Kipkruiden 1 eetlepel