Kipfilet met roomkaasvulling

Kipfilet met roomkaasvulling

Beschrijving

Dit heerlijke gerecht is een simpel maar snel en heerlijk gerecht waar je punten meescoort. Je kan hem ook prima in een light-variant maken door light roomkaas en light strooikaas te nemen

Informatie

personen
niveau: Basis
15min voorbereiding
45min bereidingstijd

Stappen per gerecht

Kipfilet met roomkaasvulling

  1. 1   Verwarm de oven op 200 graden (180 graden hetelucht)
  2. 2   Snijd de kipfilets over de lengte deels door midden. Zorg ervoor dat de roomkaas in de kipfilet gevuld kan worden
  3. 3   Snij de spinazie en de knoflook kleine. Roer deze samen met de strooikaas door de roomkaas. Als je teveel hebt, prima! Maak dan wat gekookte aardappelen in schil erbij :-D
  4. 4   Smeer het mengsel in de kipfilets en leg deze op een bakplaat met bakpapier
  5. 5   Zet het voor 25 minuten in de oven en controleer of de kipgaar is

Ingrediënten

Kipfilet met roomkaasvulling

  • Kipfilet 4 Stuks
  • Roomkaas 300 gram
  • Strooikaas 200 gram
  • Verse Spinazie 75 gram
  • Knoflook 2 Teentjes
  • Peper 1 Snuf
  • Zout 1 Snuf
  • Kipkruiden 1 eetlepel